مدير مركز مطالعات و برنامه ريزي دانشگاه اصفهان گفت: : در حدود 270 رشته تحصيلي در دانشگاه اصفهان وجود دارد كه در حدود 70 درصد از آ
نها مورد بازنگري قرار داده شده است.
احمدرضا نصر در گفتوگو با خبرنگار سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه اصفهان، اظهار كرد: به روز شدن محتواي كتابهاي درسي، توانمندسازي دانشجويان در كارآفريني، بالابردن اطلاعات رايانهاي دانشجويان و توجه به اسلامي كردن دروس به خصوص در رشتههاي علوم انساني مهمترين اهداف بازنگري در دروس دانشگاهي است.
وي با بيان اينكه بازنگري يك فعاليت هميشگي در دانشگاهها بوده است، افزود: در چند سال گذشته توجه ويژهاي به اين مسئله صورت گرفته است.
مدير مركز مطالعات و برنامه ريزي دانشگاه اصفهان با بيان اينكه اين بازنگري در مراحل مختلف انجام ميشود، اضافه كرد: بررسي مسئله در گروه آموزشي متشكل از كارشناسان و اعضاي هيئت علمي و پس از آن بررسي در دانشكده توسط اساتيد و در آخر، حاصل تصميمات اين گروههاي علمي در شوراي علمي دانشگاه تصويب ميشود.
وي اضافه كرد: بازنگري دروس به دانشگاههاي مهم و مادر در شهرها و استانهاي مختلف كشور كه داراي هيئت مميزه هستند واگذار شده است.
نصر ادامه داد: به دليل اينكه بازنگري دروس نياز به وقت و هزينه و امكانات زيادي دارد لازم است دانشگاهها و مراكز آموزش عالي كوچك از دانشگاههاي مهم آن استان در اين خصوص تبعيت كنند.
وي بيان كرد: در حدود 270 رشته تحصيلي در دانشگاه اصفهان وجود دارد كه در حدود 70 درصد از آنها مورد بازنگري قرار داده شده است.